Zanesljiv trgovec

Certifikat odličnosti

E-novice

Prijavite se na obvestila:

Anketa

Kje ste izvedeli za novo ponudbo podjetja Šmigoc?
 
Partnerji

Kuhinje Nobilia, vrhunska kakovost narejena v Nemčiji. Kuhinje Nobilia so zasnovane s stilom. Nobilia Kuhinje nudijo kupcu največjo vrednost glede na vložena sredstva. Kuhinje Nobilia so zasnovane v različnih stilih in okusih in bodo zadovoljile še tiste najbolj zahtevne kupce klasičnih kuhinj, kakor tudi tiste, ki ihčejo kuhinjo naj modernejših linij in materialov vrhunske kakovosti. Vodilu, ki mu Nobilia nenehno sledi je kakovost na vseh ravneh, tako pri načrtovanju, proizvodnji, obdelavi naročil in storitve za kupca. Vse kuhinje so izdelane izključno v Nemčiji v dveh najsodobnejših tovarnah v kuhinj v Evropi. Zaposlenih je ca. 2.550 ljudi, ki dnevno proizvedejo več kot 2.700 kuhinj. Visoka stopnja avtomatizacije zagotavlja najvišje standarde na področju kakovosti izdelave kuhinj.Podjetje Iles Idrija je podjetje z več kot pet desetletij dolgo tradicijo obdelovanja lesa, proizvodnje pohištva in opreme prostorov. Danes je to sodobno organizirano in moderno tehnološko opremljeno podjetje, katerega proizvodi so cenjeni tako doma, kot v tujini. Podjetje Iles je najbolj poznano po svoji blagovni znamki Mali Princ in spalnicah Luna.
Partnerji

Alples je pohištvena industrija z bogato tradicijo izdelave sestavljivega pohištva za opremo bivalnih prostorov kot so dnevne sobe, predsobe, spalnice, mladinske sobe. Začetki delovanja podjetja segajo v leto 1955. Takrat je bilo ustanovljeno Medzadružno lesno industrijsko podjetje Češnjica, ki se je potem preimenovalo v Alples.

Alples, d.d. je vodilni proizvajalec pohištva v srednjem cenovnem razredu na slovenskem trgu. V podjetju s 330 zaposlenimi imamo jasno vizijo in razvojno strategijo.

Veliko pozornost namenjamo kakovosti na vseh področjih dela, saj imamo certifikat ISO 9001:2000 za razvoj, proizvodnjo in prodajo pohištva.
Partnerji

Podjetje LIP BLED, d.o.o. je moderno podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo na področju lesne industrije. Svojo začetno dejavnost, žagarstvo, je od leta 1948 skozi neprestani razvoj obogatilo z zahtevnimi programi končnih proizvodov.
Podjetje Lipbled je največji izvoznik slovenske lesne industrije.

  • Več kot tri četrtine proizvodnje je namenjeno izvozu, predvsem na zahtevne zahodne in srednjeevropske trge.
  • Proizvodnja je na najvišjem tehnološkem nivoju in več kot 30-letno sodelovanje z nemškim trgom je pripomoglo k temu, da podjetje lipbled izdeluje visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni uporabnikom in okolju.
  • Posebno pozornost lipbled posveča skrbi za odgovoren odnos do narave, kar dokazuje tudi certifikat za sistem ravnanja z okoljem ISO 14001:2004.
  • Podjetje lipbled je tudi lastnik certifikata kakovosti ISO 9001:2000.
Partnerji

Lectus je vodilni slovenski proizvajalec vodnih postelj. Po naših specifikacijah izdelujejo vodna jedra v Avstriji, karbonske grelce pa v Nemčiji. Drugi sestavni deli so narejeni v Sloveniji. Lastna proizvodnja nam zagotavlja popolno kontrolo sestavnih delov, natančno izdelavo, možnost izbire kakovostnih materialov in kratke dobavne roke.

Ena glavnih kvalitet našega podjetja Maremico d.o.o., ki nas loči od konkurenčnih ponudnikov,  je celovitost naše ponudbe. Poleg poglobljenega svetovanja, široke izbire različnih modelov vodnih postelj in številnih dodatkov zagotavljamo tudi kakovostne poprodajne storitve. Naši izkušeni in strokovno usposobljeni monterji postelje brezplačno dostavijo in montirajo na domu, po potrebi pa opravijo tudi servis. Pozoren odnos Lectusove ekipe do strank je, ob visoki kakovosti naših postelj, razlog, da število zadovoljnih kupcev iz leta v leto narašča.

Podjetje GERMANIA WERK Krome GmbH & Co. KG je bilo ustanovljeno v letu 1955. Danes je Germania eden večjih evropskih proizvajalcev sodobnega in trendovskega pohištva.
Partnerji

Gorenje Notranja oprema d.o.o. predstavlja znotraj skupine Gorenje nosilca razvoja pohištvene dejavnosti.

Glavna dejavnost podjetja je razvoj, proizvodnja in trženje kuhinjskega in kopalniškega pohištva, pohištva za dnevne, otroške sobe, spalnice, predsobe, sanitarne opreme za kopalnice in keramičnih ploščic.

Sestavljivo pohištvo v italijanskem slogu je odlično za opremljanje modernih prostorov, ustvarjenih za čiste oblike in eleganten minimalizem. Izbirate lahko med svetlim videzom hrastovega in temnejšimi odtenki orehovega lesa. Dodatna obarvanost elementov in predalov poživi prostor in razgiba videz pohištva. Sijajnost je poleg vrhunskega oblikovanja dosežena tudi z lakiranimi vrati in predali, ki pohištvu dajejo imenitnejši videz in ohranjajo kakovost skozi leta in leta uporabe.
Partnerji

V podjetju Fortrade se ukvarjamo izključno z uvozom in veleprodajo pohištva. Sodelovanje z raznimi proizvajalci pohištvaomogoča nenehno širitev prodajnega programa v skladu s svetovnimi trendi.
Partnerji

Začetki skupine ALNO AG segajo v leto 1927 ko je Albert Nothdurft začel svojo podjetniško pot. Krovna blagovna znamka vrhunskih nemških kuhinj je ALNO AG, ki združuje kuhinje Alno, Wellmann, Impuls in Pino.
Partnerji

Wellmann je ena izmed štirih blagovnih znam skupine Alno AG. Kuhinje Wellmann odlikuje sodoben dizajn in odlična kvaliteta, zanesljiva dobava ter konkurenčne cene.
Partnerji

Podjetje wiemann je eden izmed vodilnih proizvajalcev spalnic v Evropi. Nenehno prilagajnje zahtevam trga omogoča podjetju kontinuirano rast prodaje, s čimer dosegajo prodajo med 400 in 400 spalnic dnevno.
 

Aktualno!

Drsna omara HOLLYWOOD 2
Drsna omara HOLLYWOOD 2
Pošlji povpraševanje za izdelek
Sedežna garniutra DONATA
Sedežna garniutra DONATA
Pošlji povpraševanje za izdelek